Freelancer

Wij kunnen u helpen met o.a. onderstaande zaken:

  • opmaak en/of advies over uw algemene voorwaarden
  • opmaak en/of advies over uw bestelbon
  • opmaak en/of advies over uw raamovereenkomst
  • opmaak en/of advies over uw deelovereenkomst
  •  opmaak en/of advies over uw dienstverleningsovereenkomst

Marc Verbeeck, Freelancer actief in IT System Engineering/Architecture - doet gedurende 3 jaar reeds beroep op Furbo Legal voor zijn opdrachten

1) Dankzij Furbo heb ik evenwichtige contracten kunnen bedingen, vele aandachtspunten worden toegelicht  opdat elke zweem van schijnzelfstandigheid vermeden wordt in het contract.

2) Dankzij de scherpe juridische analyses van Furbo kwam ik meermaals te weten of een potentiĆ«le tussenpartij al dan niet goede bedoelingen heeft met de freelancer of enkel een commissie wil opstrijken.

3) Helaas zijn standaardcontracten (en meer bepaald anderstalige contracten) die aan een freelancer worden aangeboden een verzameling van wolfijzers, eenzijdigheid en valkuilen waar de rechten van een freelancer ver te zoeken zijn. Dankzij de revisie van Furbo krijgen dergelijke standaardcontracten een evenwichtig karakter.

4) Furbo is een betrouwbare partner, die op een kostengunstige manier er voor zorgt dat mijn nachtrust gewaarborgd blijft.

Furbo Legal werd me jaren geleden aanbevolen toen ik op zoek was naar iemand aan wie ik mijn juridische dossiers kon toevertrouwen. Als je met Furbo Legal in zee gaat, kan je rekenen op een vlotte service en een transparante prijszetting. De samenwerking levert echt maatwerk op en je kan je met een gerust hart op je eigen corebusiness richten of extra advies inwinnen. Een echte aanrader!